1005406039864150 Nadpozemská evidence
top of page

Nadpozemská evidence

Aktualizováno: 28. 10. 2022

Kdo má přístup k nadpozemské evidenci a vidí plán duše?

Jak nejrychleji změnit svůj život a udělat z něj snový život?

Vše závisí na tvé připravenosti. Už jsem měla po krk toho, jak toto všichni říkají!


Lze číst v evidenci, která ukrývá všechna tajemství našeho života. Co je ti dané, co máš za úkol změnit, pochopit a proměnit, máš mistrovství?



V dnešní době už je běžné hovořit o našich vzorcích chování, podvědomých programech, o tom všem, co si většinou vědomě neuvědomujeme.


Kde se programy berou a co nám skutečně způsobují?

Tím, že nám jsou neznámé, tak hledáme cesty, jak je objevit. Důvody jsou různé, někteří chtějí více poznat sebe sama, jiným dává naději, že díky odhalení je mohou měnit.

Jak to s nimi je?

Některé už s námi sem přišly, a to tak, že jsme věděli – to a to si chci/potřebuji odžít, naučit se, překonat, poznat… a proto si beru tento „batoh programů“ do tohoto života.



Kdo dohlíží na nadpozemskou evidenci?


Nevím, ale evidence existuje.


Evidence skládaná zřejmě nejen z čísel, ale já vím nyní jen o této.

Je to naše datum narození, jež v kombinaci s datem narození rodičů udělá zajímavý matematický celek, který když se rozklíčuje, lze v té nadpozemské evidenci číst.



 

Kdo má přístup k nadpozemské evidenci a vidí plán duše?


Existují lidé, kteří to dokáží rozklíčovat a vidět tím plán „duše“, jako je Renata Otysová.


My jakožto světelné bytosti/duše/energie/síla

(vyber si pro sebe nejlepší slovo, já tady budu používat „duše“, i když to stejně není pro mě dostatečné výstižné, ale neznám lepší)

sestoupíme sem na Zemi a cestou si vezmeme svůj batůžek, ten se nám rozptýlí do celého našeho pole/systému, (zase záleží co upřednostňuješ já používám „pole“) a odpojí nás od té nadpozemské síly.


Tím se otevře dokořán brána zápisů dalších „programů“, které si ukládáme do svého „pole“.


Zápisy plynou z prostředí, kultury, rodiny, autorit, systému, událostí, zkrátka všeho co a kde žijeme. V nejvyšší míře zapisujeme jako děti (do 7 let), ale protože jsme živí, tak stejné živá máme i naše pole, tedy zápisy probíhají stále, i když už je ta brána dost přivřená.


Některé programy jsou fajn, říkají, že na to máme, že máme odhodlání, můžeme být milováni, umožní nám přemýšlet, protože za nás jednají automaticky (nevědomě, a to uvolňuje prostor pro vědomí/myšlení).


Jiné jsou takříkajíc proti nám. Dokonce byly údajně změřeny a více jak 70% z nich, jsou negativní. Programů máme miliony, dokážeš si představit, že změníš 70% z nich? Všichni víme, že to za jeden život nezvládneme :-)

Takže kudy vede zkratka?


Já našla 2 cesty.



Jak nejrychleji změnit svůj život a udělat z něj snový život?



  1. změna klíčových, tedy těch nosných programů, aby ty okolní mohly popadat, protože jedno podporuje druhé (já si je představuji jako do sebe zaklesnuté drátky).

  2. jít za všechny ty programy, až k samotné velikosti nás samých, až k naší „duši“ a žít z jejího nekonečného potenciálu a svobody.


 

Získat své odpovědi v Bezpečné bublině

 

Hovoří se o transformační době, ať tomu věříš nebo ne, všichni jsme pouštěny dál, rozumíme a mluvíme o věcech, které by před 10, 5 a možná i 1 rokem byly úplně mimo naše chápání a náš slovník.

Dovol si proto na chvilku zapomenout na vše, co víš, znáš a popusť uzdu tomu hlásku uvnitř tebe → pokud toto čteš, tak ho zajisté máš, je to ten hlásek, který tě nutí číst dál tato slova.

Je to proti tomu co znáš, tedy zcela jistě proti tvým programům, ale to co se ozývá, je právě „duše“, protože ví, že je k ní promlouváno.

Když se naučíš rozpoznat tato „promlouvání duše“ (hodně se používá volání duše), už se nikdy nemusíš ocitnout ve slepých uličkách.



Vše závisí na naší připravenosti. Už jsem měla po krk toho, jak toto všichni říkají.


Co to je být připravená? Dokud jsem to celé nepochopila, protože do té doby se ozývalo jen ego, programy, omezení.

Až v momentě pochopení/poznání, které přišlo skrze práci s duší druhých, jsem tomu spojení porozuměla a bohužel musím přiznat, že asi skutečně není zatím lepší slovní vyjádření toho významu. :-)


Jako když chceš zhubnout a přesto si dáš zmrzlinu.

Víš, že jsi v nefunkčním vztahu, ale stále tam zůstáváš.

Chceš být šťastná, ale nechceš nic v životě změnit.


A stejně tak je to s tou naší připraveností.

Tak, jak nejsi připravená žít bez dortu, už nikdy neležet vedle svého partnera nebo vystoupit ze své komfortní zóny, ať už to pro tebe znamená cokoliv, tak stejně tak NEJSME mnohdy připraveni, i když to MOC CHCEME.


Míra připravení jsou jako kroky, které nás přibližují a nebo oddalují od NÁS („duše“)


To, kde jsi právě teď, je v pořádku a kdykoliv to můžeš změnit.

S ohledem na připravenost při práci s klienty volím buď postup číslo jedna nebo 2.

Ne každý chce skočit do dvojky, a proto jdeme postupně, lépe si pak integrujeme změny a poznání, další kroky se tím pro nás přichystávají.


Podle potřeby jsem průvodce podvědomým nebo průvodkyně duší.


Jedno je jisté, čím blíže „duši“ jsme (nebo také lze říci svého středu), tím dál jsme od vzorců a tím svobodnější život můžeme mít.


 

Jak to celé funguje?

Podívej se na 3 skutečné příběhy žen, které se vydaly na cestu za svým snovým životem

 

Zajímají tě tato témata? Více najdeš zdarma ve FB skupině




245 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page