1005406039864150 Jak a proč funguje přepis podvědomí?
top of page

Jak a proč funguje přepis podvědomých přesvědčení

Aktualizováno: 29. 3. 2023

Může být přepis podvědomí nebezpečný? Jde to vrátit nebo to je neměnné? Nemůže mi to nějak ublížit? To je jako hypnóza?


:-)


Na jedné straně lidé pouští kde koho do své energie, ať už kartáře, nejrůznější terapeuty, kyvadlové nadšence a nebo kvantové "odborníky", cestují si v minulých životech, jezdí za "šamany", užívají omamné látky, o kterých tvrdí, že jde o duchovní cestu a pokouší se ohýbat realitu, což je zkrátka černá magie a na druhé straně, když se řekne podvědomí, každý se ho bojí a přitom jej každý denně používá, zapisují do něj, aniž by to tušili a celé to řídí chování, jednání, vnímání, tedy je to klíčem k sobě sama.

Pokud žijeme pouze jednu stranu (deprese, strach, nenávist, ale také jen Boha, světlo, naivitu -> donutí nás to vybalancovat pomocí protikladu.


Toto je přirozený proces a čím méně ho odmítáme a více mu nasloucháme, tím rychleji se můžeme přeměňovat.


Pokud tomu sami nerozumíme a nevíme, jak to změnit, je tento proces dost bolestný, dlouhý a mnohdy nenajdeme východisko.


Právě pomocí protikladu, toho co si řešíš, zapojením obou hemisfér a pocitů, které vytváří hluboký zápis, snadno přeměníme tvé podvědomí,

zcela vědomě, nenáročně a hlavně jsme živé bytosti a vše, co se ukládá podléhá svobodné vůli člověka, plus jsme stále proměnliví, nic tedy nemůže být definitivní.

Pocity nám vytvoří hluboký zápis, např. u traumatu, je to rychle viditelné, protože nezůstává u "pouhé" emoce, tedy jakéhosi momentálního stavu, ale přejde do pocitu, tj. širokospektrálního - pro bližší představu, můžeme mít pocit chladu, tepla, odpovědnosti, ale ne emoci chladu, emoci tepla, emoci odpovědnosti a pod.

Popis přeměny

Nezbavujeme se, ale nahrazujeme. Když se něčeho násilně zbavíme, nutně to nahradí strach, že se to zase vrátí. Vznikl prázdný prostor, jenž může být zaplněn čímkoliv, i tím co nechceme, popř. opravdu se může vrátit staré, nechtěné...

Aby to mělo tvořivý přínos, potřebujeme nutně

vědět co má to staré nahradit - květ života musíme zaplňovat, nikoliv vyprazdňovat.


Tedy společně definujeme nové, opřeme to o protiklad z tvého podvědomí*, a to vytvoří pocit, který podpoří hloubku zápisu samotného.


*nefunkční si vždy držíme z nějakého důvodu, tedy př. ustupuji, protože se bojím, že mě přestane milovat - jistě lásku nevytvoříme tam, kde třeba není a skutečná láska nemá podmínky, to ví ale náš rozum, podvědomí není logické a proto spolu hrajeme jeho hru - tedy protikladem podpoříme to, čeho potřebujeme dosáhnout "tím, že si pevně stojím za svým názorem, si zasloužím lásku" - Otáčíme a podmiňujeme opakem, to pak zboří bariéru v podvědomí, protože už nebudeš jednat, že si lásku zasloužíš jen jako hodná láska, ale budeš jednat tak, že si lásku zasloužíš jako silná žena - proto je změna tak rychlá a efektivní.



Je změna pro každého?


Určitě není. Změna je proto toho, kdo chce být změněn a přijímá zodpovědnost za nastolující změny. Aby mohlo přijít do života to funkční, nejprve to nefunkční musíme opustit, nebo být ochotni se toho "vzdát" (ano, mnozí si chtějí ponechat i nefunkční věci).


Proto jsou změny, i když k lepšímu, obtížné a je více než na místě, mít svého průvodce.


Můžeme přepsat vše?


Ano, i ne. Připravenost je klíčem k proměně, pokud někdo řeší nefunkční vztah s matkou, nejprve potřebuje pochopit sebe, aby nalezl vnitřní sílu, ale pokud už vnitřní sílu má, pak můžeme jít na úroveň více duchovních témat a hlubin, o němž mnoho lidí nemá ponětí, že existují.


Vibrační roky, o kterých mluví Renatka Otysová, jsou dalším důležitým faktorem. Každá vibrace nám něco přináší, a to nás "vede" k určitým tématům. Tedy někdy jsme v období, že máme budovat, jindy sklízíme a jindy zase ukončujeme.

Opět je to vždy v souvislosti na životní příběh a "metu", kam si každý z nás došel.

Pro někoho ukončení znamená nalezeni nové práce, ale někdo tu starou musí nejprve opustit, aby ta nová vůbec přišla - jak je to možné? Jsme lidé, jsme živé bytosti, jsme individuality.


Každá duše je jiná - v návaznosti na zkušenosti a poznání. Je to jedinečný mix, který nikdo nemá ve stejném poměru. Tedy i když je cesta evoluce stejná a setkáváme na stejných "stupních", každý jsme jiní a tím se také můžeme vzájemně inspirovat a rychleji posunovat, pokud to uchopíme konstruktivně a ne destruktivně.


Nejcennější je sama životní zkušenost

To co nás nejrychleji učí a posouvá, je život sám (pokud mu rozumíme), cílem by tedy nemělo být se chtít zbavit výzev, ale umět si s nimi poradit, porozumět jim a posouvat se svým vlastním tempem tak, aby tam byl prostor pokud možno na vše, co život nabízí (láska, partnerství, mateřství, kamarádství, tvoření, užívání si smyslů.. život na Zemi nabízí mnoho)

PROTO JSME SEM NA ZEMI PŘIŠLI. Tedy nezbavovat se života, ale žít jej naplno a vědomě, tj. každá příčina má svůj následek.


Pomoc skrze podvědomé přesvědčení


Proměňují nastavení ve tvém podvědomí, abys nemusel/a jít cestou přeměny sám/a "jen" z tvořivé síly, protože to stojí velké množství úsilí a bohužel v drtivé většině případů se ještě neví, jak tvořivou sílu použít, co dělat jinak, aby ke změně mohlo dojít a hlavně proč.


Z těchto důvodů proměna sebe sama trvá dlouhou dobu a mnozí ji v tomto životě nedojdou.


Pokud pomůžeme z podvědomí, ušetříme čas přeměny, hned tam jsou nové funkční vzorce a až nyní je na člověku tvoření.

Je to podstatně snazší a moc kratší cesta, než když jdeme životem sami pokus, omyl....


 

https://www.alexandra-z.com/podpora-povidaci


 

Jen ten kdo chce, může být skutečně změněn.

 


Rozklíčování života - spolupráce s karmaložkou Renatou Otysovou:


Připoj se k FB skupině Rozklíčování života -> PODÍVAT SE DO SKUPINY Videa a rozhovory nejen o základních principech života, najdeš na našem YouTube Rozklíčování života -> KOUKNOUT Na vlastní VIP cestu poznání sebe sama můžeš tudy - > Na cestu


73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page